Uslovi korištenja

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Uslovi korištenja

Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju ELTA televizije (u daljem tekstu: „ELTA"). ELTA Vam omogućava korištenje sadržaja i usluga svoje veb prezentacije pod dole navedenim uslovima. Ovi Uslovi korištenja se primjenjuju na sve sadržaje veb sajta ELTE.

Smatra se da je svako lice koje pristupi ovom veb sajtu ili bilo kom njegovom dijelu u potpunosti upoznato sa Uslovima korištenja, kao i svim eventualnim rizicima, te da iste razumije i prihvata u cijelosti, kao i da sadržaj i usluge ovog veb sajta koristi isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Autorska prava

ELTA je jedini vlasnik autorskih prava svih dostupnih sadržaja. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela ovog veb sajta bez pisane dozvole ELTE (uključujući,  neovlašteno korištenje od strane posjetilaca u svrhe koje nisu lične, prenos bilo kog dijela veb sajta u drugim medijima i sl.) smatra se kršenjem autorskih prava ELTE, te je u tom slučaju ELTA ovlaštena da ostvari sudsku zaštitu svojih prava i zahtijeva odgovarajuću naknadu štete.

ELTA zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog ili trajnog) bilo kog sadržaja na veb sajtu bez obaveze prethodne najave.

Zaštita privatnosti

ELTA poštuje privatnost svojih korisnika i posjetilaca veb sajta. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku koji posjećuju ELTA veb sajt, ELTA neće davati na uvid trećoj strani.

Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja Uslova korištenja.

Izmjene i dopune Uslova korištenja

ELTA zadržava pravo izmjene i dopune ovih Uslova korištenja u bilo kom trenutku, bez prethodne najave. ELTA neće biti odgovorna za moguće posljedice koje proisteknu iz takvih promjena.

 

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...