Serijski program

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Palermo - misterija o vodi

Palermo - misterija o vodi, igrana serija
srijedom u 22:00

 

PLRMO C 00000T

 

Angelo Karonia ima trideset godina, dobro izgleda, i jedan od najboljih policajaca u Rimu. Njegov život se mijenja radikalno kada njegov šef odluči da ga na neko vrijeme prebaci u malu policijsku stanicu na rubu Palerma, grada u kom se Angelo rodio, i odakle je pobjegao u tinejdžerskim godinama kako bi izbjegao da postane kriminalac.

Vraćanje u rodno mjesto za njega nije ni malo lako, ne samo zbog prošlosti koja ga progoni već i zato što ne uspijeva da uspostavi odnose sa novim kolegama. Oni su lijeni, nemotivisani Sicilijanci u svakom smislu te riječi. Jedini izuzetak je mladi inspektor Danijel koji Angelu odmah postaje zanimljiv. Vremenom se njegov odnos sa ljudima iz stanice poboljšava, a Angelo iz dana u dan uči da ponovo voli svoje mjesto, da cijeni karakter, otvorenost i velikodušnost njegovih kolega, koji su se za uzvrat pokorili njegovoj domišljatosti. Angelo je nakon mnogo godina uspio da im vrati vjeru u posao i ponos što su policajci. Angelo i njegovi ljudi, napokon ujedinjeni, rješavaju niz ubistava koji zastrašuju čitav grad, a za koje će se ispostaviti da vuku korijene iz Angelove prošlosti.

Podijeli na FB

Serijski program ELTA televizije

Serijski program na Elta 1 HD je pažljivo biran da zadovolji ukuse svih generacija. Budući da se Elta televizija od svojih početaka distancirala od jeftinog populizma i šunda, nikada nismo emitovali nešto što odudara od stava redakcije. Stoga ne emitujemo jeftine sapunice, već samo serije u ozbilnoj produkciji. Neke od serija koje smo emitovali su:

NAJAVE:

 

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...