Serijski program

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

BINTA SOUND, muzička emisija


BINTA SOUND, muzička emisija

Ponedjeljkom u 20:00

EKSKLUZIVNO NA ELTA HD

PREMIJERNO OD 10.APRILA

Muzička emisija pod nazivom “Binta Sound poziva” se bazira na predstavljanju muzičara kroz intimne koncerte u studiju, uz prisustvo ograničenog broja publike. Ovaj format emisije ima za cilj da podstakne i podrži autorsku muziku i predstavi najautentičnije i najinspirativnije muzičke autore sa ovih prostora čija se muzika tangira sa žanrovima kao što su world music, latin, funk, reggae, jazz, afro, soul i drugim sličnim žanrovima. Pored autora sa ovih prostora emisiju će povremeno obojiti i gostovanja muzičara svjetske reputacije. Iz emisije u emisiju uživaćete uz Vasil Hadžimanov Bend, Hornsman Coyote & Soulcraft, Papa Nick & Institute, Igor Vince & His Drum, Brass And Keys, Salsa y Punto kao i mnoge druge.

Podijeli na FB

Serijski program ELTA televizije

Serijski program na Elta 1 HD je pažljivo biran da zadovolji ukuse svih generacija. Budući da se Elta televizija od svojih početaka distancirala od jeftinog populizma i šunda, nikada nismo emitovali nešto što odudara od stava redakcije. Stoga ne emitujemo jeftine sapunice, već samo serije u ozbilnoj produkciji. Neke od serija koje smo emitovali su:

NAJAVE:

 

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...