AKTUELNOSTI

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Izbor najboljeg sportiste Banjaluke za 2017. godinu, direktan prenos

Izbor najboljeg sportiste Banjaluke za 2017. godinu, direktan prenos

 

Petak, 9. februar od 19 časova

 

izbor

 

 

Svečana manifestacija Izbor najboljeg sportiste grada Banjaluka za 2017. godine održaće se u petak, 9. februara u Sportskoj dvorani "Borik" sa početkom u 19 časova, uz direketan prenos na televiziji Elta HD 1.

 

Uoči samog početka ove manifestacije stručni žirti donijeće konačnu odluku ko će biti najsupješniji pojedinici u seniorskoj konkurenciji, kao i ko su najtalentovaniji mladi sportisti te najuspješnije sportske organizacije u muškoj i ženskoj kategoriji i najbolji sportista pojedinac u sportu za invaldina lica.


I ovog puta biće dodijeljena nagrada za životno djelo kao i dvije specijalne nagrade. Jedna je za doprinos u razvoju i afirmaciji sporta grada Banjaluka, a druga za ostvarene značajne sportske rezultate u sportu lica sa invaliditetom, dok će biti proglašen i najuspješniji sportski događaj u minuloj godini.

 

Podijeli na FB

Bili su rukometni anđeli, 4. dio dokumentarnog filma

Bili su rukometni anđeli, 4. dio dokumentarnog filma

Srijeda 29. novembar od 20:30

rukometni andjeli

Donosimo jedini sačuvani video zapis legendarnog Borčevog kapitena, trenera i funkcionera Petra Pere Perovića. Ovaj razgovor je snimljen u okviru "Banjalučkih priča" 1997. godine i emitovan je samo jednom na NTV Banja Luka. Autor ovog razgovora i serijala "Banjalučke priče" je sportski novinar i publicista Tomo Marić koji je sačuvao ovaj izuzetan i vrijedan video zapis iz kojeg možemo da saznamo brojne detalje o nastanku i razvoju RK "Borac" iz ugla jednog od pionira rukometne igre u nas (ili kako Tomo Marić za Peru Perovića kaže, "otac banjalučkog rukometa".) Poseban akcenat u ovom razgovoru stavljen je na osvajanje prvog velikog trofeja u Borčevoj istoriji, naime prije ravno 60 godina ova sjajna generacija, prva zlatna, osvojila je prvi trofej Kup-a Jugoslavije od 10 koliko su ih Borčevci osvojili do 1992. godine.


Sigurni smo da mnogo toga o Borcu znate, ali sigurno je da će neke informacije od neposrednog aktera velikih dešavanja u istoriji Borca i Banja Luke i za vas biti novost.

Podijeli na FB

Filmski klasici vikendom

Filmski klasici vikendom na Elta HD
Vikendom od 20:30

 

KLASICI-VIKENDOM-ELTATV-banner

 

Postoje filmovi koji nas dotaknu na poseban nači i ostave u našoj svijesti utisak toliko dubok da ga pamte mnoge generacije. Među takvim klasicima teško je odrediti one najbolje, zato se Elta HD odlučila da vam svake sedmice predstavi neke od velikih filmskih klasike. U susret hladnim danima spremili smo vam filmska ostvarenja koje ste pogledali prije mnogo godina ili čak decenija, neke koji su vas pratili kroz život i kojima se uvijek ponovo vraćate, a možda i neke koje još niste pogledali (a to vam je neugodno da priznate). Kako god bilo, gledanje filmskih klasika uvijek je neprocjenjivo iskustvo, pa svakako računajte na kvalitetno provedeno vrijeme. Iako su mnogi bez specijalnih efekata, ove filmove vrijedi pogledati budući da imaju kvalitetnu priču i radnju na koje se i danas oslanjaju mnogi reditelji.

Podijeli na FB

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...