AKTUELNOSTI

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Hronika 49. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona

Hronika 49. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona

od utorka do petka, te nedjelja od 22 časa

tv turnir banner fb1

 

Doboj je od 15 do 19 avgusta domaćin 49. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona. Pored domaćina, dobojske Sloge i banjalučkog Borca, učestvuju još prošlogodišnji vicešampion Tatran Prešov, švajcarski Fadi Vintertur, ruski St Petersburg, KIF Kolding iz Danske, francuski Ai, te belgijska Sasja.

Turnir se ove godine održava jednu sedmicu ranije, a sve zbog dolaska kvalitetnih ekipa učesnica, kojima domaća prvenstva počinju već od 20. avgusta.

Svakog dana na programu Elta televizije, od utorka do petka u terminu od 22 časa moći ćete pratiti Hroniku turnira, a u nedelju 20. avgusta ne propustite završno izdanje Hronike dobojskog turnira.

Podijeli na FB

Sportska emisija "Borac"

Sportska emisija "Borac"

ponedjeljkom od 20 časova

 

borac elta tv 1

 

Svakog ponedeljka od 20 časova možete gledati emisiju "Borac". Sportski projekat naše medijske kuće donosi Vam najzanimljvije vijesti iz klubova Borčeve sportske porodice. Navijači crveno-plavih, ali i svi naši gledaoci imaće priliku da iz svih uglova upoznaju glavne sportske junake iz Borčeve porodice, njihove trenere, ali i članove uprave.

Budite uz televiziju Elta HD ponedjeljkom od 20:00 časova!

Podijeli na FB

U sred srijede

 

Srijeda od 20 časova

 

 

17311195 1187090154733424 3659007322501928700 o

 

Gost večerašnje emisije je prvi čovjek Disrikta, Siniša Milić.

 

 

Jedini bosanskohercogovacki Distrikt nedavno je obilježio sedamnaestu godinu postojanja. Šta je u Brčko distriktu aktuelno danas i kakva rješenja nudi prvi čovjek grada, pogledajte u emisiji U sred srijede. Gost, Siniša Milić, gradonačelnik Brčko distrikta. Od 20h na Elta tv.

Podijeli na FB

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...